Folkrace

Tog med stora grabben på Folkrace i Taberg idag (tyvärr var lillgrabben sjuk så han missade detta). Jag minns när jag var där som liten grabb och det är rätt kul med folkrace. Det hade slutat regna och solen tittade fram i det annars grå vädret så tog med kameraväskan. Plåtade främst med ett objektiv som jag knappt använt, ett Sigma 400mm f5,6 som köptes för att användas till naturfoto men som mest ligger hemma då det är jobbigt att bära med sig då det kräver stativ om det inte är extremt bra ljus ute.

Eftersom jag körde med stativ så använde jag helt manuella inställningar på kameran. Oftast ISO 400 och bländare 5,6 med en slutartid mellan 1/600 och 1/800.

Första gången jag plåtade Folkrace, får nog ändå säga att jag är nöjd med resultatet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s