Sportson JKPG

I fredags så plåtade jag Elna igen, ni har redan sett bilderna från Cykelköket. Syftet med foto sessionen var att Elna skulle få lite Casual bilder att ha till hennes blogg. Vi valde att plåta vid Sportson Jönköping. Både Elna och jag är cyklister och handlar våra prylar på Sportson. Jag väljer just Sportson för att det är den butiken där jag känner mig hemma, trevligt och kunnig personal som verkligen tar sig tid för mig som kund kombinerat med ett riktigt bra sortiment.

Vi plåtade en stund utanför butiken i olika vinklar och Elna har redan visat en del på sin blogg. Här kommer två bilder som oxå finns i portfolion under Elna Dahlstrand. Kolla gärna in våra gamla bilder.

 

DSC05518 DSC05582

En reaktion på ”Sportson JKPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s