Sunset

Jag tror att alla älskar solnedgångar. När jag står där på stranden så önskar jag naturligtvis att himlen är helt fri från moln så att man verkligen får känslan av att idag har det varit en fantastisk dag… Men på bild vill jag ha med moln. Gärna mycket moln då det en helt annan inramning. Lite mystiskt, lite tungt men ändå de vackra färgerna från en solnedgång.

Denna bild är från Skummeslöv under midsommarhelgen i år.

sunset

 

Föresten… Om allt går vägen så hoppas jag på att lansera en kul nyhet inom några dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s