Modellfoto

När jag började fotografera så ville jag plåta natur, häftiga landskap och soluppgångar. Men desto mer jag håller på desto mer glider jag ifrån naturfoto. Jag vill plåta människor, ensamma eller i par spelar ingen roll. Jag vil fånga en känsla i ett sammanhang och leverera det genom min bild.

Jag försöker hela tiden utvecklas och tycker att jag gör det även om det ibland går lite långsamt. Därför har jag rensat bort bilder ur min portfolio som inte längre håller den nivå eller som jag vll förknippas med längre. Kanske försvann just din favorit men förhoppningsvis så tycker även du att portfolion känns mer aktuell nu.

När det kommer till porträtt och min portfolio så vill jag gärna ha mer nya ansikten. Allt för att ja ska utvecklas men oxå för att portfolion ska bli bättre med fler stilar. Kontakta mig om du är intresserad av en fotosession i TFP.

Igår drog jag och Josefine med oss en fåtölj ut på ett fält för att nyttja kvällssolen. Bilderna finns även under Jossefru för dig som vill kommentera en enskild bild.

DSC05446

 

 

 

 

DSC05442

 

DSC05409

 

DSC05403

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s