#mtbsm

Nu i helgen, den 28-20 juli är det Mountainbike SM vid Hallbystugan i Jönköping. Jag är med och arrangerar och har lagt en del tid på tävlingsbanan och anläggningen i stort. Men i helgen blir det foto för min del. Kommer att förse våra press och webb killar med bilder löpande under tävlingarna. Sen hoppas jag på ett antal guldkorn för min portfolio.

När vi ändå pratar portfolio så har jag gjort om den lite, cykel har försvunnit och ersatts av Xsport där jag blandar sporter av det lite mer extrema slaget. Kolla in vettja, mer är på gång-

På MTB SM kommer jag prioritera att vara mobil. Jag kommer inte att släpa med blixtar och sånt utan kommer prioritera smidig utrustning. Min Sony a77 med tre objektiv. 16-50mm, 50mm och ett 70-210. Till detta kommer jag ha en liten reflexskärm vid behov.

Ska bli så kul att bevittna och delta i denna folkfest. Du kommer väl?

All info på Mountainbikesm.se och glöm inte att tagga dina bilder och inlägg med #mtbsm

 

Jag bjuder såklart på en bild från arkivet med. Britt-Marie blandar mjölksyra och glädje.

DSC04432

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s