Det gick vägen. YES!!

Igår plåtade jag ett bröllop och det gick vägen. Resultatet blev riktigt bra. 784 bilder blev det, efter första scanningen återstår det 362st och de lär minska för varje del i det återstående arbetet jag gör.

Har skickat över några bilder till brudparet nu på morgonen och de verkar nöjda. YESSSS!!!!

Jag gillar att plåta bröllop men är duktigt nervös varje gång. Även om vi har pratat igenom vad som ska levereras så kan man aldrig styra händelserna helt. Tex så var gitarristens gitarr i vägen när brudparet skulle överlämna ringarna (inte gitarristens fel) så jag fick snabbt byta plats och objektiv men jag han fånga ögonblicket. YES IGEN!

Väderprognosen inför gårdagen har oxå gjort mig nervös. Ösregn enligt SMHI. Vi hade tur och det blev inte så mycket regn. Men nu har jag fått erfarenhet av detta och lär inte vara så nervös nästa gång SMHI lovar regn när det vankas bröllop.

Jag återkommer med bilder från bröllopet när allt är klart. Så länge får ni hållas med hur det såg ut i hallen innan jag skulle åka. Mycket prylar blir det. Hade 2 kamerahus (Tack Christer för lånet av din a99) och använde 3 st objektiv under dagen. 50mm 1,4 , 135mm, 1,8 och ett 16-50mm 2,8 SSM. Utöver detta så körde jag med en blixt på kamera och en blixt på stativ.

10447871_10152479295726866_2211483075279213453_n

 

 

Förresten, jag har fått mersmak av att plåta bröllop. Kommer skaffa F-skatt efter semestern så sen är det bara att hojta till om du blir sugen på att gifta dig och behöver några bilder eller hundra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s