Han är tillbaka.

En trasig kamera är inte kul. Särskilt inte när motivationen var på topp. Som tur är har jag haft fullt upp så att de två veckor jag fick vänta på kameran gick fort. Scandinavian Photo bjuder på förstklassig service trots att kamerahuset inte var inhandlat där.

Mina fotoplaner för sommaren är rätt fria men det kommer innehålla bröllop, stadsmiljö, Vätternrundan (fick nästan 60000 klick på min blogg efter förra årets bilder…) och en massa porträtt. Men framförallt så ska jag plåta på Mountainbike SM i Jönköping.

Dagens bild är från Bråviken.

 

DSC09708

Just det ja, har fått några bilder publicerade i en artikel igen. Kolla här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s