På båda sidorna av kameran

Idag ska jag ut och tillbringa en stund på båda sidorna av kameran. Det blir en fotosession som jag lär återkomma till längre fram i vår där tanken är att jag dels ska plåta några cyklister men oxå själv få agera modell.

Tyvärr är inte vädret det bästa så min tanke är att använda mitt 16-50 2,8 med blixt monterad på min kamera ( Sony a77).  Sist jag plåtade cykel så blev det mycket natur med cyklist i bakgrunden men idag så ska det bli mer action och rörelse. Då gör det inte så mycket att det är mulet.

 

Bjuder oxå på en mobilbild på min fina titanhoj. Denna location ska jag definitivt använda på porträttfoto under våren.

Magmaa

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s