Montainbike

Igår så fick jag återigen möjlighet att plåta Elna när hon cyklade på sin gulsvarta Richmond. Dagen till ära fick jag även sällskap av min gode vän, Fotografen Carl-Robert Jonzon. Det är verkligen extremt nyttigt att få se hur ett proffs arbetar och även få lite tips och idéer på ur jag själv kan utvecklas. Besök gärna Calles hemsida för att se hans arbete.

Det bästa tipset från Calle behåller jag för mig själv….   😉 Bilderna tänker jag däremot dela med mig av. Klicka HÄR för alla bilder från gårdagens session och mer info om mitt samarbete med Elna.

DSC07935

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s