Ny design. Igen.

Har bytt ut designen på min blogg igen. Detta då bilderna blev oskarpa i den förra designen. Det ligger i sakens natur med en fotoblogg att bilderna ska bli som jag vill. Nu känns det mycket bättre och hoppas att ni oxå kommer att gilla det.

Hittade denna bild från en promenad runt Munksjön i somras. Att plåta i stadsmiljö är riktigt kul, kräver ofta lite teknisk kunskap och blick för vad som kan bli en bra och tilltalande bild. Jag hoppas snart att det gråa vädret byts ut mot lite finare väder, vill så gärna ut och plåta igen men snöblandat regn är inte riktigt min grej.

DSC01815

Till sist vill jag bara nämna en av mina egna favoriter, Andreas Joakimson. Extremt duktig, kreativ och allsidig fotograf från Kaxholmen. Besök hans hemsida och låt dig inspireras. www.joakimson.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s