Dortmund

Förra veckan var jag på utbildning i Dortmund. Då schemat utlovade lååånga arbetsdagar så valde jag att bara ta med en liten kompaktkamera. Men då dagarna blev riktigt låååååånga så han jag inte plåta. Synd för under stadens gator fanns det riktigt häftiga tunnlar med färger som vittnar om ett gammalt Tyskland.

Nästa gång jag är i Dortmund så tar jag med min systemkamera. 

Har varit mycket att få rum med på dygnets timmar sista tiden, hoppas att det framåt vårkanten kommer finnas tid för ännu mer foto. Jag har en hel del kul projekt på G. Bland annat några bokade portätt och bröllops jobb.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s