Elna Dahlstrand

Efter att jag tog en riktigt bra bild på Elna på en tävling vid hallby förra året så har vi snackat om att vi borde plåta igen. Sista veckan har vi börjat planera för en fotosession, vi hade hoppats på sol som SMHI lovade framåt eftermiddagen idag men ingen sol här inte. Så vi bestämde att plåta i tunneln är jag tidigare har plåtat en del bröllopsbilder.

Kul med cyklister som är glada, älskar att cykla och även sätter lite extra klass på det hela med att färgmatcha sig på ett genomtänkt sätt. Måste ge henne en extra eloge, kortkort i december när fotografen traskade runt i skaljacka och funderade på varför mössan lämnades hemma.

Här kommer ett helt gäng med bilder. Hoppas ni gillar dem!  Bilderna ser lite oskarpa ut men om du klickar på en bild så får du upp den i full storlek och då är de skarpa och fina 🙂

Vill du kommentera en enskild bild så hittar ni dem även under cykel i menyn.

Besök gärna Elnas blogg med.

DSC05069DSC05122DSC05106DSC05103DSC05082DSC05081DSC05140

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s