Nej, kameran är inte trasig

Nej, kameran är alltså inte trasig. Det är inte heller avsaknad av motivation som saknats. Anledningen till att jag inte har lagt upp nya bilder på länge är två.

Jag har inte tagit några bilder värda att publicera. De få gånger jag har gått runt så har resultatet blivit sådär. Men den största anledningen är avsaknad av tid. Mitt fantastiska jobb har tagit mycket av den vakna tiden i anspråk sista månaden och så ser det ut att vara ett tag till.

Men sluta inte att följa bloggen för snart är jag här med nya fina porträtt och naturbilder. Men först ut blir nog en del cykelbilder från Vista Mountain nästa helg 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s