Josefine

Vilken lycka när man får ett sms på jobbet av hustrun som säger, ska vi plåta lite efter jobbet? Så efter ett mellanmål så tog vi med barnen, kameran och blixt på stativ och drog ut i skogen bakom huset.

Förra helgen såg jag hur Andreas Joakimson arbetade med trådlös blixt när vi plåtade Longboard. Andreas som är en av de bästa fotografer jag vet med ett tydligt signum i sina bilder. Så med det i färskt minne så satte jag blixten på ett stativ. Riktigt kul och definitivt något jag ska öva mer på för att få till en bra ljussättning.

Här är några av kvällens bilder, riktigt stolt över min alldeles egna modell som är så lätt att arbeta med.

Vill du kommentera en enskild bild så ligger de under porträtt! KLICKA HÄR!

DSC03581 DSC03627 DSC03662 DSC03681

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s