Longboard – #TDC13

Som nån sa… Kul att de använder berget till nåt vettigt. Taberg Downhill Challenge eller SM i Longboard är det i helgen. Jag tog med mig familjen och kameran och åkte dit, vi ställde oss i kurvan vid Ungdomsborgen, det var verkligen häftigt att se de höga hastigheterna, tighta heaten och en del krascher blandat med riktigt snygg åkning.

Tänk dig en Mountainbikebana på berget… Parkeringen vid ungdomsborgen skulle funka som ett fint TC…. Får fortsätta drömma tror jag.

Jag plåtade nästan uteslutande med mitt 16-50 2,8 optik med några få undantag så testade jag mitt 8mm 3,5. Inser mer och mer att jag vill ha bättre teleobjektiv. Det här var riktigt kul och jag lärde mig massor under dagen, kanske hinner dit idag igen och isåfall blir det nog teleobjektiv med slavblixt.

Nog med det, här kommer mina bilder från idag 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s