Lidingö on tour

Igår var jag funktionär på Lidingö on tour vid Hallbystugan. Jag hjälpte till att fixa innan start, var föråkare på cykel och direkt när jag gick ”i mål” så skulle jag plåta de som tävlade. Hade inget jättebra flyt och motivationen för att fotografera var inte på topp. Fick ändå till en del bra bilder. Här är tre varav ett porträtt på den grymma segraren Oscar Claesson, han sprang 9,8km kuperad terräng på 34min blankt. RESPEKT!

Det är kul att ställa upp på ideella uppdrag, hoppas på att se mina bilder i lite lokala medier oxå…

DSC03080 DSC03085 DSC03087

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s