Båstad Centercourt

För ett par veckor sedan så tog vi en kvällspromenad i Båstad. Fantastisk stad att flanera i, vacker hamn, strandpromenad och underbara hus. En del tror att detta är en sommarstad men jag vågar påstå att staden är minst lika magisk i november då jag har varit mycket här då min kära svärmor är från trakten.

Just denna kväll så byggde de om centercourten från Tennis till konsert då Diggilo turnén skulle komma till byn. Några bilder i svartvitt bjuder jag på. Till min hjälp hade jag min Sony a77 med mitt 8mm Fisheye

Om du vill kommentera en enskild bild så finns dessa bilder under ”Kreativa försök” i Menyn ovan.

DSC02190 DSC02194 DSC02200

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s