Nyhet: Bröllop!

Äntligen öppnar min ”bröllopssida” här på hemsidan.

Här kommer jag successivt att fylla på med bilder från mina bröllopsgig. Hoppas detta faller er i smaken.

Denna vår har jag plåtat på fyra bröllop. På det första var det mingelbilder. På det andra var det bilder på gästerna. På det tredje plåtade jag derasbröllopsbilder och på det fjärde, som jag håller på att gå igenom för fullt plåtade jag under hela dagen.

Det är kul när man lyckas med något kreativt, även när man fotograferar bröllop.

DSC01219

2 reaktioner på ”Nyhet: Bröllop!

  1. Här har vi enligt mitt tycke prov på kreativitet när den ligger på topp. När det gäller bröllopsfoton är många poser sedan länge sedan uttjatade vilket inte denna bild är. Tvärt om är den en kreativ intressant komposition med oskärpa. Färgerna perfekt avvägda samt en ren och fin. En klar 5:a för mig!

  2. Tack Christian! Jag håller verkligen med dig om att de flesta bröllopsbilder är utjatade. Samtidigt måste man han respekt för brudparets önskan och att de är unik för just dem.
    Men när man är klara med ”måstebilderna” så kan man leka lite. Detta blev resultatet av helgens ”lek”…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s