Vätternrundan 2013

Som jag skrev igår så blev det DNS för mig i årets Vätternrunda, riktigt trist då jag verkligen var peppad men dumt att riskera nåt med det virus jag har i kroppen. Hade verkligen laddat för att köra med sub 8 gruppen från happymtb som till sist körde in på 7:44 (2 min bättre än mitt personbästa…)

Så med kamera och picknick korg i bilen så åkte vi upp till ett ställe med bra sikt strax norr om Ölmstad. Jag kan verkligen rekommendera att ta sig ut och njuta av denna folkfest och stötta de tappra hjältarna.

Nån annan gång vill jag plåta på natten och verkligen fånga hjältarna. Nu blev det elit och elitmotionärer så för dem är 300km ingen större bedrift men fort gick det! 6h37min för de snabbast på 30 mil är galet fort!!

Detta inlägg blir mer som dokumentärt exempel. Jag kommer att välja ut guldkornen från dessa 66 bilder och lägga upp under ”Cykel” under dagen.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s