Rocksjön i S/V

Igår så var jag med på en Svensexa. Vi spelade bland annat frisbeegolf vid Rocksjön och då passade jag på att plåta lite svartvitt. Bilderna ligger i galleriet under #Natur. Titta gärna runt på mina andra naturbilder när du ändå är inne. Enjoy!

DSC08026 DSC08080

2 reaktioner på ”Rocksjön i S/V

  1. Två helt utsökta bilder i svart vitt med nytänk i komposition. Gillar både Svärtan och kontrasten i bilderna. Ljuset är jag i bilden med solen mycket förtjust i. Ska jag ge någon feedback till förbättring hade möjligtvis förgrunden i nedersta bilden kunnat vara något mer ljus i. I övrigt mycket fina bilder.

  2. Tack Christian. Jag håller med om kritiken men fick inte riktigt till det med bländaren som jag ville i den sista bilden.
    Det kommer mer från gårdagen under veckan. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s