Hej då vintern!

Ja, hej då vintern och tack för denna gång.

Har bytt till sommardäck på min CX och på bilen, SMHI lovar 15 grader i början av veckan och den sista snön smälter allt fortare. Jag trivs i alla årstider, jag njuter av vår, sommar, höst och vinter. Bland det bästa tycker jag är i skiftningarna mellan årstider, det är som en kamp i naturen och vädret kan svänga från en dag till en annan. Häftigt!

Så nu går solen ned över vintern och vi välkomnar våren. Det ska bli riktigt gött att cykla racer med kortbent och känna vinden mot benen igen.

Så jag avslutar denna vinter med en solnedgång på Isaberg. Jag var där och åkte längdskidor på de små grusvägarna och flertal skoterspår för ett par år sedan, det var en häftig upplevelse.

SONY DSC

Jag lägger bilden under ”natur” om du vill kommentera den.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s