Jag är kräsen

Har plåtat en del i helgen. Men tyvärr inget som jag tycker håller tillräckligt hög klass för att läggas ut i min portfolio. Men så är det ibland, foto är svårt. När jag tar en bild så vill jag att den ska förmedla något. Antingen en känsla eller ett motiv som är tilltalande. Till på köpet så vill jag att den ska vara bra fototekniskt. Dvs dussinbilder stannar i datorn eller hamnar i papperskorgen. Här vill jag försöka hålla en hög nivå.

Vi tar nya tag mot en ny vecka. Jag hoppas att det kan bli lie nytt. Har även en del nya projekt i huvudet och hoppas på att kunna fylla på med nya album snart.

Inget inlägg utan en ny bild. Så jag bjuder på en gammal bild för att förklara hur jag menade innan. Denna bilden är inte tekniskt bra. Motivet är ok men jag tycker framförallt att känslan finns här. Den där goa känslan man får på semester när tiden har stannat.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s