Väskan är packad för ett nytt projekt.

Våren närmar sig med stormsteg även om SMHI lovar snö i helgen, detta gör att jag blir riktigt sugen på att cykla i skogen. Bjuder därför på 5 nya bilder från cykeltävlingar förra hösten. Hoppas några av dem faller dig i smaken.

Idag väntar en spännande fotosession, om allt går enligt plan så kommer det upp en hel del nytt här ikväll från detta projekt som innebär att jag har packat kameraryggsäcken full med prylar. Det kommer att gå åt förutom mitt Sony a77 och ett par objektiv även 2st blixtar, 2-4 spotlights och en stor svart backdrop. Jag har en tanke om att skapa en ny del av min portfolio som blir avsedd för större projekt där jag presenterar ett helt album med bilder som kompletterar varandra. Nu har jag sagt A och får helt enkelt se till att leverera B under kvällen.

Jag har även fått lite ny inspiration för denna blogg, de kan ha med ljuset på dagarna att göra eller att ler frågar efter inlägg. Hur som helst måste jag plåta en del nytt för att inte tråka ut er med gamla bilder från datorn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s