Nästan fullmåne

På Fotosidan har jag flera gånger beundrat de där perfekta bilderna på en fullmåne. Nyckeln att lyckas för att få fram månens konturer är att ta bilden innan det skymmer för mycket. Sen blir det svårt då månens ljus blir så starkt.

I torsdags så var det nästan fullmåne och jag fick nästan den perfekta bilden av en fullmåne.

Klicka här för att se bilden!

Vad tycker du om den? Kommentera gärna!

4 reaktioner på ”Nästan fullmåne

  1. Väldigt fint Eskil!
    Du är minsann riktigt duktig, kul att surfa runt och titta på dina foton. Jag har noll intresse för att fotografera men tycker det är häftigt att andra är så duktiga. Jag gillar för övrigt spinelnätsbilden och grus-stänks-bilden som du har på förstasidan.

  2. Fin bild! Jag hittade en program som heter Månfas 3.3, där kan man se solens och månens uppgång på exakt koordinat, med zenith och hela kitet. Det gör det lätt att planera mina rävlock i månljus, men också kanske om man vill fotografera landskap i månljus vilket är riktigt coolt!

    Fredag 22 feb står 86 % måne som högst redan 21:58 hemma hos dig!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s